Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yayımladığı bayram mesajı söyle:

“Aile ve millet olarak etrafında birleştiğimiz sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi vazgeçilmez değerlerin pekiştiği bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.

Birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa, barış ve huzur getirmesini diliyor; futbol ailemizin ve vatandaşlarımızın bayramını kutluyoruz.”

TÜRKOĞLU: KURBAN BAYRAMI’NA EUROBASKET’E EV SAHİPLİĞİ YAPARAK GİRMENİN HEYECANI YAŞIYORUZ

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kurban Bayramı ile ilgili bir kutlama mesajı yayımladı. Türkoğlu mesajında şu ifadelerini kullandı:

Spor ve Basketbol Camiamızın Değerli Mensupları ve Sevgili Basketbolseverler, Türkiye Basketbol Federasyonu olarak; Kurban Bayramı’na Avrupa Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yaparak girmenin heyecanı yaşıyoruz. Yorucu lig maratonunun ardından Ay Yıldızlı ekibimizin kadrosuna dahil olarak en iyi şekilde çalışan tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum.

Kurban Bayramı sürecince grup maçlarının oynanacağı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu ile finallere ev sahipliği yapacak Sinan Erdem Spor Salonu’nda basketbol severlerin 12 Dev Adam’ı son topa kadar en iyi şekilde destekleyeceğine inanıyorum.

Bizleri her daim ortaya koydukları mücadeleleriyle gururlandıran Ay Yıldızlılarımızın oynayacağı karşılaşmaların yanı sıra basketbol severler, EuroBasket 2017’de Avrupa’nın öne çıkan oyuncularını da izleme şansı yakalayacak.

Türk Basketbolunun ve sporunun bugünlere gelmesinde emeği geçmiş değerli büyüklerimiz başta olmak üzere; basketbol ailemizin tüm mensuplarının ve yakınlarının, kulüplerimizin, oyuncularımızın, teknik ve idari kadroların, hakemlerimizin, sponsorlarımızın ve medya mensuplarının Kurban Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Türkiye Voleybol Federasyonu ise, “Ülkemizin ve tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı kutlar, dünyada barış, huzur ve refahın egemen olmasını dileriz.” Mesajını paylaştı.

GALATASARAY: TÜM ULUSUMUZUN VE İSLAM ALEMİNİN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ

Galatasaray da resmi internet sitesinden Kurban Bayramı’nı şöyle kutladı:

Milli ve dini bayramlarımız, kırgınlıkların, küslüklerin, ayrılıkların unutulduğu günlerdir. Bugün başlayan Kurban Bayramı’nın da bu vesileyle ülkemizdeki birlik, bütünlük, karşılıklı sevgi, saygı ve huzur ortamına katkı sağlamasını diler; tüm ulusumuzun ve İslam aleminin bayramını en içten dileklerimizle kutlarız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final
FENERBAHÇE

Fenerbahçe internet sitesinde Başkan Aziz Yıldırım imzalı Kurban Bayramı mesajında, şu ifadeler kullanıldı:

“Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar; ülkemize, Büyük Fenerbahçe Ailemize, Divan Kurulu, Kongre ve Temsilci üyelerimize, taraftarlarımıza, birlik ve beraberlik içinde, neşe, sevinç, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar dilerim.”

BEŞİKTAŞ

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman imzasıyla yayımlanan siyah-beyazlı kulübün mesajında ise, "Milli ve dini duygularımızın öne çıktığı, sevgi ve saygı bağlarımızın güçlendiği bayramlar, toplumumuzu birleştirici özel günlerdir. İnançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği bayramların, ailemiz, dostlarımız, komşularımız ile olan bağımızı güçlendirmesi ülkemizin geleceği için son derece önemlidir. Sevdiklerinizle bir arada; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte tüm Camiamızın, taraftarlarımızın ve halkımızın Kurban Bayramı’nı kutluyorum" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim