Yenikapı Miting alanı, 'Büyük Kudüs' etkinliğine ev sahipliği yapıyor. Başta Saadet Partisi olmak üzere çok sayıda STK ve on binlerce vatandaş mitinge katıldı.

'Büyük Kudüs' mitingi, bugün saat 17.00'de başladı. Saadet Partisi tarafından düzenlenen 'Büyük Kudüs' mitingi İstanbul Yenikapı Meydanı'nda gerçekleştiriliyor. mitinge çok sayıda dernek, sivil toplum kuruluşu ve taraftar grupları destek verdi.

'Büyük Kudüs' mitinginde Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, Memursen Genel Başkanı Ali Yalçın, İHH Genel Başkanvekili Hüseyin Oruç, Hukuçular Derneği Genel Başkanı Cavit Tatlı konuşma yaptı.

Mitinge partililer ve vatandaşlar Türk ve Filistin bayraklarıyla gelmeye başladı. Mitinge gelenler arama noktalarından geçerek alana alınıyor. Miting alanında kadın ve erkekler için ayrı alanlar oluşturuldu.

Emniyet ekiplerinin ise miting alanında yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

YERLİ VE YABANCI BASINDAN YOĞUN İLGİ 

Ulusal ve uluslararası basının da yakından takip ettiği ‘Büyük Kudüs Mitingi’ 300’ü aşkın yerli ve yabancı basın kuruluşu tarafından takip edildi.

 

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim