Mental’in proje yürütücülüğünü yaptığı ‘Öğretmen istihdamı’ projesi kapsamında; mülakat gerçekleştirerek değerlendirilecek öğretmenlerimiz, farklı ve özgün eğitim modellerinin yer aldığı Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarında öğretmen olma fırsatı yakalayacak.

‘Öğretmen İstihdamı’ projesi ile gelişime açık, entelektüel, karakter ve değerler eğitimine önem veren, sorgulayan, araştıran ve özgüveni yüksek gençler yetiştiren eğitim kurumlarında; Eğitimin temelinde sevgi ve ilginin öneminin farkında olan, iletişim becerisi gelişmiş, analitik düşünen ve karar verebilen, gelişim odaklı ve pedagojik formasyon eğitimini tamamlamış eğitimcilerin istihdam edilmesi hedeflenmektedir.

Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi Cübbeli Ahmet Hoca kalp krizi geçirdi

Öğretmen İstihdamı seferberliği ile 2017-2018 Eğitim - Öğretim yılı başlamadan okullar için en uygun adayların belirlenip istihdam edilmeleri amaçlanmaktadır. Bu proje ile hem ülke ekonomisine hem de artan istihdam talebine katkı sağlanması beklenmektedir. Sosyal Sorumluluk kapsamında Şehit Aileleri ve Gazi yakınları için ek kontenjana yer verilmiştir.

Başvurular ogretmenistihdami.com sayfası üzerinden online olarak gerçekleştirilmektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim