Pazarlama İletişimi alanında 360 derece hizmet veren Mentor Medya Grup bünyesinde Temmuz ayında faaliyete geçen Vatoz Dijital, Google Partner Ajansı olarak dijital medya planlama ve satın alma, rakip analizi, dijital modelleme, sosyal medya istatistikleri, medya değerlendirme raporlama vb. hizmetleriyle sektöre yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Karadeniz'de yeni keşif! Fatih Sondaj Gemisi yeni bir kuyu kazıyor Karadeniz'de yeni keşif! Fatih Sondaj Gemisi yeni bir kuyu kazıyor

Dijital dünyada yarış büyük

Hayatın her alanında olan dijital dünyada markaların hem kendileriyle hem de rakipleriyle büyük bir yarış içinde olduklarını belirten Vatoz Dijital Genel Koordinatörü Samet Aydın, “Dijitalde kaç kişiye ulaştığınız ve markayla hangi bağı oluşturduğunuz çok önemli. İş ortaklarımızın faaliyetlerini doğru hedef kitleye, doğru zamanda ulaştırmak ve önemi her geçen gün artan dijital dünyada, görünürlüklerini sürekli kılmak için sonuç odaklı ve ölçülebilir medya planlama hizmetleri sunmayı hedefliyoruz” dedi.

İnsanların reklam okumak için dijital dünyada olmadıklarını, “hangi marka ne diyor, şu reklam çıksa da izlesek!” diyerek video kanallarını incelemediklerini çok iyi biliyoruz diyen Aydın, ancak doğru stratejiler ve anlamlı içerikle dikkat çekilebileceğini, farklı bakış açılarıyla öne geçilebileceğinin de farkında olduklarını belirtti. Vatoz Dijital olarak, önceliğimiz doğru planlama ve satın alma ile hedef kitlenin dikkatini çekmek, denetlenme ve hesap verme konusundaki şeffaflığımızı ve açıklığımızı kaybetmemektir diyen Aydın, “Biz, reklama harcadığı paranın boşa gittiğini söyleyen ama hangi yarısı olduğunu bilmeyen o ünlü işadamının aksine; parayla olan gerçeklik ilişkimizi kaybetmeden müşterilerinin harcadığı paranın değil yarısını, kuruşunu bile boşa harcamayız. Müşterimizin tek bir kuruşu için saatlerce, günlerce, haftalarca sabırla pazarlık etmekten ve strateji geliştirmeyi işimizin en temel ilkesi olarak görmekteyiz” dedi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim