Vatan Şaşmaz’ı sırtın 4 kurşunla vurarak öldüren Filiz Aker’in ağabeylerinden birinin, aesini öldürdüğü ve aldığı ceza bittikten sonra hapisten çıktığı belirtildi.

Ünlü sunucu Vatan Şaşmaz, Beşiktaş'ta ünlü bir otelin 10 katında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürüldü. Aker cinayetten sonra silahı kafasına doğrultup intihar etti. Filiz Aker'in hayatı hakkında da gün geçmeden çarpıcı bilgiler ortaya çıkıyor.ATV Haber’e konuşan Filiz Aker’in ablası Eda Eren, Aker için “saplantılı aşık” profili çizerek, kardeşinden çok Vatan Şaşmaz’a üzüldüklerini belirtti. Eren, Filiz Aker’in daha önce birkaç kez intihar girişiminde bulunuduğunu ama başarılı olamadığı bilgisini paylaştı.

Cinayet adım adım gelmiş

Filiz Aker’in ablası Eda Eren, Aker’in Ocak ayında silah aldığını ve daha sonra Tuzla’da kendisi için mezarlık satın aldığını belirterek, bu cinayetin planlı bi şekilde yapılmış olabileceğini söyledi.

“Başka alemlerde yaşıyordu”

Abla Eda Eren, olay karşısında şaşkınlığını dile getiriken “Ahiretini perişan etti. Diğer kardeşler gibi sıkı fıkı değildik. O başka alemlerde yaşıyor” dedi. Aker’in ilk zamanlarda Vatan Şaşmaz’a aşık olduğunu söyleyen Eren, “Bana aşık olduğunu söylemezdi. Arkadaşız derdi. Belki 10 sene vardır tam bilmiyorum, aynı sitede oturuken tanıştılar” diye konuştu.

Kredi kartı nakit avans faiz oranlarında değişiklik Kredi kartı nakit avans faiz oranlarında değişiklik

“Aşka yönelik bir cinayet”

“Tanıştıktan sonra arkadaşlık ilişkiye dönüşmüş, sonra da böyle gelişmiş” diyen kardeş Eren, “Onunla müşterek arkadaşım ‘Vatan ile aşk yaşıyor’ dedi bana. Sonra Vatan evlendi, Bunlar yine görüşüyordu. Ama dostça görüşüyoruz diyordu bana. Bu direkt aşka yönelik bir cinayet. Şuursunu kaybetmiş yani. Aklı gitmiş. Ben birkaç sefer  ‘Seni hastaneye yatıralım’ dedim. İstemedi. Hep ölmek istiyordu. ‘Ben kendimi öldürücem, aslanlar gibi gidicem’ diyordu.

Para alışverişi olduğunu sanmam

Vatan'ın paraya ihtiyacı yok. Para alışverişi olduğunu sanmam. 

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim