Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldı Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldı

Ayhan Oğan'ın katıldığı TV programında kullandığı "Yeni bir devlet kuruyoruz. Beğenin beğenmeyin, lideri de Recep Tayyip Erdoğan” ifadelerine ilişkin Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'dan açıklama geldi.

Bekir Bozdağ, 'yeni devlet' tartışmalarıyla ilgili olarak Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Bozdağ, "Türk milletinin binlerce yıldır devam eden kadim devlet geleninin sonuncusu ve Türk milletinin son devleti,Türkiye Devleti'dir" dedi.

İşte Bozdağ'ın açıklamasının ilgili kısmı:

BEYAN SAHİBİNİ BAĞLAR

"...Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi ve halka daha iyi hizmet sunulması konusunda herkesin ve her partinin farklı görüşleri olabilir. Ak Parti'nin ve hükümetimizin görüşlerini oluşturanlar ve açıklayanlar,bellidir.Bunların dışındaki beyanlar; sadece beyan sahibini bağlar.

Hükümetimiz,Türk milletinin ve Türkiye Devletinin hükümetidir. Vazifemiz,Türk milletini/Türkiye Devletini her alanda daha güçlü kılmaktır. Hiç kimse,milleti ve devleti için ölümü şereflerin en büyüğü kabul eden bu kadroyu,devlet karşıtı ve devletle sorunlu gösteremez.

Bir televizyon programında Ak Parti MKYK'sının eski bir üyesinin beyanları,şahsını bağlar; Hükümetimizi ilzam etmez. Rabbim bir daha bu aziz milleti,yeni bir devlet kurmak zorunda bırakmasın; milletimiz ve devletimiz kıyamete dek payidar olsun...Amin. İnşallah Türk milleti ve onun kurduğu son devletimiz Türkiye Devleti,kıyamete kadar var,bir ve hür olarak payidar kalacaktır." 

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim