Sosyal medya fenomeni ve müzisyen olan Hakan Hepcan Senegal asıllı Fransız oyuncu Bafetimbi Gomis hakkında sosyal medya hesabında şu sözlere yer verdi: “Bizim takım oturana kadar lig biter hacı. Galatasaray’da bi tane maymun var topa düşman gibi vurup yere falan atıyo kendini işimiz çok zor” şeklinde ifadeler kullanan Hepcan, Galatasaraylı taraftarların büyük tepkisiyle karşılaştı.

Olay sonrası yoğun tepkiyle karşılaşan Hakan Hepcan, kısa bir süre sonra konuyla ilgili olarak özür diledi.

Hakan Hepcan olay sonrası şu ifadelerde bulundu: “Üzgünüm ama o istediğiniz kişi değilim. Tanıyanlar bilir, ırkçılık falan alakam olmaz, tamamen yanlış anlaşılma. Bayılıyosunuz linç etmeye” ve “Yine de yanlış anlaşıldıysam özür boynumun borcudur “özür dilerim” ırkçılık, faşizim nefretimdir. Bunu açıklamak zorunda olmak bile korkunç.” ifadelerini kullandı.

HAKAN HEPCAN KİMDİR?

Hakan Hepcan 26 Şubat 1981 tarihinde İzmir’de doğdu.

Hakan Hepcan, Vine fenomeni ve müzisyendir.

Sosyal Medya 6 saniyelik videoların çekildiği platform Vine ile tanınmaya başladı ve telefon uygulamasında ortaya attığı “cocumuyo” kelimesi ile ünlendi.

Vine uygulaması sayesinde çektiği vineları sosyal medya ortamlarında paylaşıp kısa sürede fenomen olup hayran kitlesini çok kısa bir zaman içinde artırmayı başardı.

Aynı zamanda Okan Bayülgen'in ekibinde yer alan Hakan Hepcan Ntv kanalında Bi’Dünya Şov isimli programın sunuculuğunu üstlendi.

Ege Üniversitesi Konservatuar bölümünü kazandı ancak idealleri bu doğrultuda olmadığı için İstanbul’a yerleşme kararı alarak okul hayatına devam etmedi. Hakan Hepcan, 23 yaşında İstanbul’a yerleşti.

İstanbul'da hayallerini gerçekleştirmek için müzik yaptığı grup olan Rol grubu ile ufak organizasyonlarda yer almaya başlayan Hakan Hepcan aynı zamanda amatör solo albüm çalışmaları da yaptı.

İki bestesi bulunan Hakan Hepcan, Kuma ve Rol isimli iki grupla albüm çalışmaları gerçekleştirdi.

Ailesinin de her konuda arkasında olduğunu söyleyen ünlü fenomen artık Vine sayesinde müzik kariyerini de istediği şekilde biçimlendirmeye başladı.

Büyük sanatçıların yanında dj'lik yaparak sanat camiasına yavaş yavaş girmeye başlayan fenomen, artık mekanların dolup taştığını ve hayatının değiştiğini söyledi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim