Kuraklık, terör ve bulaşıcı hastalıkların yoğun bir şekilde yaşandığı Çad’daki kurban kampanyası için bağışlanan kurbanlar kesildi.

Erdoğan ve Metin Abi Sloganları

Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, bayramı Çad’ın Gora bölgesine bulunan Amboko mülteci kampında geçirdi. Yerli Düşünce Derneği’nin kurban kampanyası için bağışların kurbanlar kesilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Zor koşullar altında yaşamlarını sürdüren Çadlı çocuklar çifte bayram yaşadılar. Türkiye’deki hayırseverlerin yaptığı kurban bağışlarıyla sevinen mazlum çocuklar “Erdoğan” ve “Metin Abi” sloganları ile sevinçlerini gösterdi. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, sosyal medyada yaptığı paylaşımda ise “Tüm zor koşullara rağmen yaşattıkları umutları, yaşama sevinçleri, gözlerindeki gülümseme tüm dünyaya değiyor. İşte gerçek bayram bu.” ifadelerini kullandı.

Kredi kartı nakit avans faiz oranlarında değişiklik Kredi kartı nakit avans faiz oranlarında değişiklik



Büyükelçi Cengiz’den Teşekkür

Beraberinde Doktor Temel Taşkın ve Cumhurbaşkanlığı uzmanı Fatih Topaktaş ile Çad’a giden Milletvekili Metin Gündoğdu’nun bölgeyi ziyareti tarihi bir anlam da taşıyor. Gündoğdu 1999 yılından bu yana bölgeyi ziyaret eden ilk milletvekili olarak dikkat çekiyor. Gündoğdu ile bir araya gelen Çad/Encemine Büyükelçisi Serdar Cengiz de Çad'daki mazlumları bir Türk parlamenterin ziyaret etmesinden duydukları memnuniyeti iletti.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim