23 Ağustos akşamı Fatih Topkapı Sosyal Tesisleri’nde sevenlerinin karşısına çıkacak olan Hintli oyuncu, şimdiye kadar gördüğü ilgiden çok memnun kaldığını belirtti.

İSTANBUL’A HAYRAN KALDI

Tatlı Bela dizisinde ‘Shlok’ karakterini canlandıran Avinash Sachdev, hayallerinin şehri İstanbul’u gezdi. İstanbul’a hayran kalan Sachdev, Türkiye’ye tekrar gelip burada uzun süre kalmak istediğini söyledi. İstanbul’a geldiği ilk gün Eminönü’nü gezen Sachdev, Mısır Çarşısı’ndan alışveriş yaptı. Sachdev gezisinin ikinci gününde ise Sultanahmet Camii, Ayasofya Müzesi ve Yerebatan Sarnıcını gezerek Türk tarihi hakkında bilgi edindi. Gezdiği mekanlara hayran kalan Sachdev’e doğum günü olan 22 Ağustos’ta İstanbul Boğazı’nda sürpriz bir parti verildi. Tekneyle açılan Sachdev bir yandan doğum gününü kutlarken bir yandan da boğaz manzarasının tadını çıkardı.

YOĞUN İLGİDEN MEMNUN

Tatlı Bela dizisinin ardından Türkiye’de birçok hayran edinen Sachdev, havaalanına geldiği andan itibaren gördüğü yoğun ilgi karşısında büyük mutluluk ve gurur duyduğunu belirtti.

Türkiye’de Antalya ve Trabzon’u da görmeyi çok istediğini söyleyen yakışıklı oyuncu, yeniden gelip burada bir dizide rol almak istediğini vurguladı. Türk kültürünü kendi kültürüne yakın bulan oyuncu, burada kendini evinde gibi hissettiğini, Türk insanının sıcakkanlığına ve misafirperverliğine hayran kaldığını da sözlerine ekledi.

HAYRANLARLA BULUŞMA

23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 19:00 Fatih Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşecek olan hayran buluşması etkinliğinde hayranlar Sachdev’le birebir sohbet etme fırsatı bulacak.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim