Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart seçimleri benim için bir final

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından jandarma sorumluk bölgesindeki ekiplere ginger dağıtıldı. Güvenlik önlemlerinin arttırıldığı ilçede jandarma ekiplerini 3 tekerli ginger ile gören tatilciler meraklı gözlerle ekipleri inceledi. Ekipler, plajlar ve yürüyüş alanlarında ginger ile dolaşarak güvenliği üst düzeye çıkardı. Bayram tatili boyunca Turgutreis, Gündoğan, Göltürkbükü ve Gümüşlük sahilinde ve turistlerin yoğun olduğu bölgelerde ikişerli gruplar halinde gingerlı jandarma ekipleri devriye atacağı öğrenildi.

MAKET JANDARMA ARACI

Yaklaşık 1,5 milyon turistin geldiği Bodrum’da güvenlik önlemi artırılması nedeniyle jandarma ekipleri bazı bölgelere maket jandarma araçları koyarak tedbir aldı. 24 saat görev yapacak ekipler bazı jandarma noktalarına gerçeğinin bire bir aynısı maket jandarma araçları koydu. Bayram tatilinde hız nedeniyle olası kazaları önlemek amaçlı yapılan uygulama vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Eren Ayhan

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim