Firmalar, “Sat ve Kirala” çözümü ile satışta yaklaşık yüzde 10 ile yüzde 20 arasında kar elde etmenin yanı sıra, hem satın alma, hem de kiralama sırasında hiçbir prosedürle uğraşmak zorunda kalmıyorlar.
Sektörde bir ilk olan “Sat ve Kirala” çözümü ile, filo sahipleri hem eski araçlarını gerçek piyasa değerinde satıyor, hem de kaynaklarını yeni araç satın alımına bağlamadan, her şey dahil sistemle zahmetsizce kiralama yapabiliyorlar.

Rize’de ilk teravih namazı kılındı Rize’de ilk teravih namazı kılındı

Araçlarını “Sat ve Kirala” çözümünü kullanarak satmak isteyen filo sahipleri, tek başlarına alacakları fiyata oranla, araç adetlerine göre, yüzde 10 ile yüzde 20 arasında kazanç elde edebiliyorlar.

Eski araçlarını satmak isteyenleri doğru piyasa değerini belirlemek, aracın tanıtımı yapmak, görüşmeler ve belgelerle uğraşmak zorunda bırakmadan hem zaman, hem de enerji israfından kurtaran TEB Arval da, uluslararası ikinci el web platformunu kullanıcılarına açıyor. Bu platform, filo sahiplerine satışa sundukları araçların yerine her şey dahil kiralama yapma fırsatı sunuyor. Eski araçlarını satarak, kiralama yöntemiyle yeni araç sahibi olan şirketler, bakım, lastik değişimi, onarım, vergi, sigorta gibi ortaya çıkan maliyetlerle uğraşmadan, aylık sabit maliyetle, sözleşme bitimine kadar hem maddi kaynaklarını, hem de enerjilerini harcamadan risksiz bir dönem geçiriyorlar.
 

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim