6 gün önce Muğla'nın Datça ilçesinde, 3 yaşındaki çocuğuna fiziksel şiddet uyguladığı iddia edilen annesi A.K. ile birlikte yaşadığı erkek arkadaşı E.D., jandarma ekiplerince gözaltına alınmış, şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakılmıştı. B.T. ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı çocuk sığınma evinde koruma altına alındı.

Antalya'da yaşayan baba Murat Tuncay ise oğlunun şiddete maruz kaldığını sosyal medya üzerinden öğrendi. Hemen Datça'ya giden baba Tuncay, çocuğunu sığınma evinde ziyaret etti ve velayetin kendisine verilmesi için dava açtı.

"Boşandık"

31 yaşındaki Murat Tuncay, 6 yıl önce eşi ile birbirlerini sevdiklerini ve kaçarak evlendiklerini hatırlattı. Daha sonra Antalya'ya taşındıklarını dile getiren Tuncay, “Geçimsizlik nedeniyle 1.5 yaşındaki oğlumdan ayrılmak zorunda kaldım. Eşim Muğla'ya ailesinin yanına döndü. Geçtiğimiz ekim ayında boşandık. Bende burada bir şoförlüğü bırakarak bir belediyede temizlik işlerinde çalışmaya başladım. Yeni bir hayat kurdum” dedi.

Kaynak: IHA

Editör: TE Bilisim