Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra intihar eden Filiz Aker’in kısa bir süre önce kendisi için mezar alarak yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Aker’in Tuzla Mezarlığı'nda aile kabristanı olarak kullanılmak üzere hazırlattığı mezarlık görüntülendi. Aker’in kendi mermer taşına adını da yazdırdığı görüldü.

YEĞENİ KONUŞTU

Filiz Aker'in cenazesi Kartal Soğanlık Gasilhanesine götürüldü. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Aker'in yeğeni Gürbüz Acar, ”Şoklardayım teyzem öldü. O tarafa da Allah rahmet eylesin. Herkes bir şey söylüyor kimse bilmeden konuşmasın” dedi. 

Sigara paketleri değişiyor Sigara paketleri değişiyor

HER YERDE ONU GÖRÜYORUM!

Beşiktaş'ta lüks bir otelde Vatan Şaşmaz'ı 4 yerinden vurarak öldüren Filiz Aker'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, Kartal Soğanlık Gasilhanesi'ne götürüldü. Burada Aker'in yeğeni Gürbüz Acar basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Filiz Aker'in silahı bir ay önce yaptırdığını söyleyen Gürbüz Acar, “Onu hep sevdiğini söylüyordu. Sırtımdan vurdu beni diyordu, başka bir şey demiyordu. İki sene önce söylüyordu bunları. Ben Yalova da yaşıyorum, iki senedir görmüyordum zaten. Kuzenim anlatıyordu, bu Allah'la onların arasındaki bir şey. Sadece onu iki yıl önce çok sevdiğini söyledi. Polat Tower'daydı evi 'burayı satacağım her yerde onu görüyorum' diyordu. Cenaze, Cuma günü Tuzla merkez Camii'nde kaldırılacak. Kardeşi Avrupa'da o gelecek. Şoklardayım teyzem öldü. O tarafa da Allah rahmet eylesin. Herkes bir şey söylüyor kimse bilmeden konuşmasın. Ölünün arkasından da bu yazıları yazmasınlar” dedi.

Kaynak: HABER7.COM

Editör: TE Bilisim