Fındıklı İlçe Kaymakam'lık görevine yeni atanan Arif Karaman İlçede Devletin hizmet elinin vatandaşa ulaşmasında köprü vazifesi görüyor, bir çok yeniliğe imza atmak için Kolları sıvayan ve bu bağlamda ziyaretlerini ve temaslarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıllarda Süper ligde mücadele eden Fındıklı voleybol takımı Rize'mizin ve bölgemizin gururu olmuştu, şimdilerde bu spor dalında bayanlar meşaleyi taşımak için ter dökmeye hazırlanıyor. bu bağlamda Fındıklı ilçe kaymakamı Arif Karaman, İlçe Özel İdare müdürü Dursun Yaşaroğlu, İlçe Spor Müdürü Orhan Aytemiz sözleşmeli spor hocası Ayfer Kaya'nın Çalışmalarını yerinde görmek için Fındıklı Yüksek Okulun  kapalı Spor salonuna bir ziyarette bulundular.

Heyet Spor hocası Ayfer Kaya'yı başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederken sporculara da çıkacakları karşılaşmalar için moral verdiler.

Öte yandan Ardeşenin sesi Haber Dairesi olarak bu güzel oluşumla ilgili ; Türkiye Bayanlar Hentbol süper liginde ve Avrupa'da büyük başarılara imza atmış ve atacak olan Ardeşen GSK' nın onursam başkanı Dursun Yaşaroğlu beyefendinin de Fındıklı İlçe Özel İdare müdürü olması, elbette İlçedeki birçok spor faaliyetine tecrübesi ve deneyimi ile yol gösterici konumda olacaktır kanısını taşıyoruz.


Editör: TE Bilisim