Emlak dünyası internetin yaygınlaşması ile birlikte tamamen farklı bir iş kolu haline geldi. Satın alan ve satıcıların rollerinin neredeyse tamamen değiştiği bu platform insanların kullanım amaçlarının da farklılaşmaya başladığı bir mecra haline geldi. Önceden insanlar emlakçıya ev satın almak için gelirlerdi. Emlakçı gelen müşterilerinin bu ihtiyaçlarını gidermeye çalışır; gidermesi durumunda da onlardan belli bir miktar komisyon keserlerdi. Her ne kadar bu kadar basit bir sistem olsa da şuan ki emlakçılık dünyasından oldukça farklı yapıdadır. Bugünlerde emlakçıların çalışma sistemleri, aradaki komisyon farklarından ziyade www.emlakz.com/Istanbul/Kartal/satilik-evler.aspx gibi platformlara insanları çekmeleri üzerine kurulu!

   Daha fazla kişinin daha fazla reklam gelirinin getirdiği bu ortamda insanlar birkaç tıklama ile ev sahibi oluyorlar. Bu bağlamda müşteriler de önceki gibi bir emlakçıya gitmek veya aracı parası vermekle uğraşmıyorlar. Bunun gibi daha birçok değişim emlak dünyasını getirdiği bugünleri daha iyi anlayabilmek isterseniz;
www.emlakz.com/Istanbul/Kartal/1-arti-1-satilik-evler.aspx veyahut da www.emlakz.com/Istanbul/Kartal/2-arti-1-satilik-evler.aspx bağlantıları ile günümüzün emlak dünyasını iyi bir şekilde temsil eden platformlarından birine gidin!

Editör: TE Bilisim