Türk Telekom Grup Şirketi ve çağrı merkezi sektörünün liderlerinden AssisTT Rize’de büyümesini sürdürüyor. AssisTT’in Rize’deki çağrı merkezine yönelik başvurular sürüyor.


Türkiye genelinde 16 ilde 18 çağrı merkezine sahip contact center şirketi AssisTT, Rize çağrı merkezi kadrosunu genişletmeye hazırlanıyor. Hâlihazırda 400 kişinin çalıştığı çağrı merkezine önümüzdeki günlerde 50 yeni müşteri temsilcisi daha alınacak.

Rize çağrı merkezinde TTNET ve THY müşterilerine hizmet veriliyor. TTNET hizmetleri arasında internet teknik destek, kota ve paket değişikliği işlemleri; THY hizmetleri arasında ise bilet satışı, rezervasyon, bilgi danışma gibi pek çok işlem bulunuyor.

Rize İşkur İl Müdürlüğü ile AssisTT arasında imzalanan protokol ile alımı yapılacak adayların 29 Ağustos tarihine kadar İşkur İl Müdürlüğü’ne gitmesi ya da 31 Ağustos  tarihine kadar İşkur internet sitesi www.iskur.gov.tr adresinden başvuru yapması gerekiyor. Adaylarda 18-35 yaş aralığında olma, lise mezuniyeti ve MS Office programlarını kullanabilme özellikleri aranıyor.

                     
AssisTT Hakkında

AssisTT, Kasım 2007’de yüzde 100 Türk Telekom iştiraki olarak kuruldu. Geleneksel çağrı merkezi işlevlerinin ötesine geçen AssisTT, satış-pazarlama, sosyal medya yönetimi ve mailing gibi birçok alanda müşterilerine çözüm sunan bir contact center şirketidir.

Türkiye genelinde 16 il ve 18 ayrı lokasyonda yaklaşık 10 bin çalışanıyla hizmet veren AssisTT, bir müşteri irtibat noktasıdır. Türk Telekom grubuna ek olarak birçok kamu kurumu ve özel şirketlere stratejik yol arkadaşı olarak hizmet vermektedir. Türkiye’nin en büyük ikinci çağrı merkezi AssisTT, kısa zamanda alanında standartları belirleyen şirket olmayı hedeflemektedir. 

Editör: TE Bilisim