Ak Parti ilçe başkanı Ömer Altun, Belediye başkanı Osman Haşimoğlu, il genel meclis üyeleri Yusuf Arısoy ve Cemil Kus ile birlikte Köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek 5 yıllık görev sürecinde yapılan yatırımlar ve 2019 yılı için yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.

İstişare geleneğini sürdüren Ak Parti Çamlıhemşin ilçe başkanı Altun, muhtarlarla fikir alışverişinde bulunarak köy ve mahallelerdeki eksikliklere köklü çözüm üretmek için iktidardan alınan destekle tüm imkânlarının muhtarların hizmetinde olduğunu, Özel idare ve belediye kaynaklarını adil bir şekilde halka hizmet için, israf etmeden kullanmaya devam edeceklerini ifade etti.

İlçeye yapılan ve yapılacak olan projeleri anlatan Altun, sadece bugüne değil geleceğe de yatırım yaptıklarının altını çizdi. 

Ak Parti iktidarında gerçekleştirilen projelerle Çamlıhemşin'in yükselen bir değer haline geldiğini belirten Altun, “İlçemizde birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız. Verdiğimiz sözü tutacağız, tutamayacağımız sözü vermeyeceğiz. Bu sebeple bu toplantıda Çamlıhemşin'in seçilmişleri olarak hep birlikte bir istişare yapmak ve düşüncelerinizi dinlemek istedik.'' dedi.

Editör: TE Bilisim