Edinilen bilgilere göre, Çamlıhemşin'den Ayder istikametinde gitmekte olan ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 53 AR 040 plakalı otomobil karşı yönden gelen E.Ö yönetimindeki 34 SB 5139 plakalı otomobil ile belirlenemeyen sebeple kafa kafaya çarpıştı.

Kazada 34 SB 5139 plakalı araçta bulunan E.Ö , Y.Ö , E.Y , Ç.Y , O.Y  ve 53 AR 040 plakalı araçta bulunan M.E, L.B, N.G , B.Y  yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar ve ilçe belediyesi Zabıta ekipleri yaparken, kaza yerine gelen sağlık ekiplerince yaralılar Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Çarpışma sonucu iki araç kullanılamaz hale gelirken, yol kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapandı. Kaza yapan araçların yoldan kaldırılması ile ulaşım tekrar normale döndü.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı bilgisine ulaşıldı.
 

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

DEVA Partisi Ardeşen - Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayını Açıkladı DEVA Partisi Ardeşen - Çamlıhemşin Belediye Başkan Adayını Açıkladı

rizede-trafik-kazasi-7-yarali-(1).jpgrizede-trafik-kazasi-7-yarali-(2).jpgrizede-trafik-kazasi-7-yarali-(3).jpgrizede-trafik-kazasi-7-yarali-(4).jpg

Editör: TE Bilisim