SİLAH OPERASYONU
Rize İl Jandarma Komutanlığı'nca istihbarat çalışması sonrasında elde edilen bilgiler doğrultusunda ilgili adli makamdan alınan karara istinaden Ardeşen ilçesinde tespit edilen bir adreste 27 Kasım 2015 tarihinde yapılan aramada; el yapımı olduğu değerlendirilen (4) adet 9 mm. çaplı ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 4 şarjör ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili olarak yakalan (1) şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

UYUŞTURUCU OPERASYONU
Rize İl Jandarma Komutanlığı'nca istihbarat çalışması sonrasında elde edilen bilgiler doğrultusunda ilgili adli makamdan alınan karara istinaden Kalkandere ilçesinde tespit edilen bir adreste 27 Kasım 2015 tarihinde yapılan aramada 1180 gram kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir.
Olayla ilgili olarak yakalanan (1) şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda ifadesinin alınmasını müteakip serbest bırakılmıştır.

Diyarbakır merkezli Trabzon, Artvin ve Rize'de silah kaçakçılığı operasyonu 9 gözaltı Diyarbakır merkezli Trabzon, Artvin ve Rize'de silah kaçakçılığı operasyonu 9 gözaltı

156-155
Jandarma yetkilileri vatandaşların ihbar için 156 ve 155'i arayabileceklerini; ihbar da bulunanların isim ve adreslerinin hiçbir şekilde deşifre edilmeyeceğini ifade ettiler.

Editör: TE Bilisim