Rize ve Artvin Kuzeyinde Kuvvetli Yağmur, Yükseklerinde Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor! Rize ve Artvin Kuzeyinde Kuvvetli Yağmur, Yükseklerinde Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor!
Arhavi’de şehit hassasiyeti. Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivali komitesi Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarında vermiş olduğumuz şehitler nedeniyle 43.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivalindeki konserleri iptal etti.

Festival komitesi adına açıklamada bulanan Arhavi belediye başkanı Coşkun Hekimoğlu;
“Son günlerde ülkemizde meydana gelen terör olaylarında vermiş olduğumuz şehitler nedeniyle 43.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivalinin eğlence kısmı (konserler) iptal edilmiştir. Diğer sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetlerden oluşan gündüz etkinlikleri, programda belirtildiği şekilde uygulanacaktır. Her türlü şiddeti kınıyor, şehitlerimize Allahtan rahmet tüm halkımıza başsağlığı dileriz.” dedi.

Hatırlanacağı üzere 43.Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivalinde Cengiz Kurtoğlu, Bengü, Resul Dindar, Efkan Şeşen, Tolga Kurdoğlu, Sopho Khalvashi, Aydoğan Topal, Gurup İsina ve Gurup Rest konser verecekti.

arhavi-festivali-yaklaşıyor-2

Editör: TE Bilisim