Merkezi Rize'nin Ardeşen İlçesinde Bulunan 88.4 Vitamin FM, TRT FM ile Ortak Yayın Yaptı.

TRT'nin 90. kuruluş yıl dönümü münasebeti ile il il Türkiye'yi 'TRT Radyobüs' aracı ile gezerek Türkiye'nin zenginliklerinin anlatıldığı Dinç Tuncel ve Selim Karakaya'nın sunumunu gerçekleştirdiği 'Marif Takvimi' programa konuk olan Vitamin FM Genel Yayın Yönetmeni Ömer Faruk Zenginal, Rize'nin yerel değerleri ve turizm potansiyelinden bahsetti.

Vitamin FM ve TRT FM frekansları üzerinden tüm Dünya'ya yapılan yayında ayrıca, Vitamin FM'in Şubat 2017'de aldığı 'Karadeniz'in En İyi Radyosu' ödülü ve Vitamin FM'in yayın politikasının konuşuldu.

Zenginal, Türkiye'nin en kuzeyinde yer alan, tüm Karadeniz'in ve Türkiye'nin kucakladığı Vitamin FM'in yayın politikasını her geçen gün daha kaliteli hale getirmek için mücadele edeceklerini ifade ederek, "Yerel radyolara verdiği önemden ötürü Rize'deki tüm yerel radyolar adına TRT ailesine çok teşekkür ediyorum. Vitamin FM radyo istasyonu olarak sadece müzik kutusu değiliz. Elbette müzik başta olmak üzere eğitim, kültür, spor, sanat, turizm vs. alanlarında programlar yaparak yolumuza devam ediyoruz. Biz tabi yereli işlerken, muhakkak da her zaman büyüğümüz gördüğümüz TRT'yi de kendimize örnek almayı ihmal etmiyoruz." dedi.

Rize'nin değerlerinden de konuşan Zenginal, Ayder yaylasının ve Fırtına Vadisinin güzellikleri ile Rize coğrafyasının barındırdığı bin bir ton renklerinden ve Rize'nin lezzetlerinden de bahsetti.

Editör: TE Bilisim