Kemal Eksilmez'den 18 ayda 18 proje Kemal Eksilmez'den 18 ayda 18 proje

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerindeki, eğitimi yarıda kalan kadın ve kız çocukları için 'Beni Hafife Alma' isimli dijital eğitim projesine Ardeşen Pilot bölge seçildi.

Eğitimi yarıda kalmış kadınların eğitimini devam ettirerek diplomaları alması amaçlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerindeki 'Beni Hafife Alma' projesi kapsamında Antalya ve Bursa’dan sonra yurt geneli ilk kez bir ilçeye pilot uygulama yapılıyor.
Projeye Ardeşen İlçe Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı öncelik yapıyor.



Bu manada İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz Başkanlığında; Ardeşen Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar Ardeşen Müdürlüğünden daire müdürleri Kaymakamlık toplantı salonunda bir araya geldi.


 
Projede esas kitlenin kadınlar olduğunu kaydeden Kaymakam Yılmaz, "Eğitimi yarıda kalmış ve eğitim alamadan eğitim çağının dışına çıkmış kadınlarımıza dijital tabanlı yeni bir fırsat sunuluyor. Bu manada yapılacak saha çalışması için ilk etapta ilgili birimler ve müdürlerle bir toplantı yaptık. Diye konuştu.
Editör: TE Bilisim