Yaklaşık 4.5 yıldır Türkiye’nin en sancılı dönemlerinde Fetö gibi terör örgütünün özel okulları ile mücadele eden ve bu mücadele sonucunda büyük riskleri karşısına alıp büyük başarılara imza atan eski MEB Özel okullar genel müdürlüğü Rizeli ve Ardeşenli olan Kemal şamlıoğlu’nun görevden alınıp bir devlet Üniversitesine genel sekreter olarak atanmasını tepkiyle karşılıyoruz.Türkiye’de bürokratlar arasında yılın başarılı bürokratı olarak seçilen Şamlıoğlu’nun çok daha farklı yerlerde görmek mümkün iken bu pasif sayılacak göreve layık görülmesi bir kez daha Rize ve Ardeşen siyasetinin sınıfta kaldığının bir örneğidir.

           Sık sık altını çizdiğimiz gibi kendi bürokratına sahip çıkamayan Ardeşen Ak Parti ilçe teşkilatı kayıkçı çekişmesini bırakıp kendine gelmelidir Yinede sonuç olarak şunu söylemek gerekir herhalde kendini milletine adamış olan Şamlıoğlu’nun bu görevi de mükemmel bir şekilde yerine getireceğine kesin gözüyle bakıyoruz ve kendisinin hizmet anlayışının koltukla direk ilişkisinin olmadığını biliyoruz ama yinede yazayım bu atama bu görevlendirme olmadı kardeşim,olmadı.

             Gelelim başka konuya  aldım elime kalemi. Ya arkadaş Allah aşkına soruyorum geçtiğimiz günlerde 15 kişilik Ak Parti Rize il yürütme kurulu üyeleri açıklandı.Sırayla okudum ne hikmetse doğu bölgesi diye tanımlanan bu bölgeden bir tek isimi bile göremedim Ardeşen Pazar Fındıklı Hemşin Çamlıhemşin’den bir tek isim bile yok listeyi bir daha okudum ve dedim ki Vay vay vay bir zamanlar Rize’nin siyasetini belirleyen ilçelere bak yok sayılmış dedim, Bu başarısızlık sadece Ak parti ,ilçe teşkilatlarının sorumsuzluğu başarısızlığıdır.Nasıl oluyor da 3 vekilden birinin verildiği bu bölgelerden bir tek isim yürütme kuruluna giremez. Doğu bölgelerinden  il yönetiminde kimse yok mu? varsa çok mu başarısızki yürütme kuruluna alınmadılar , yazıklar olsun size, tek başına iktidar olan Cumhurbaşkanımızın Memleketi Rize il teşkilatı yürütme kuruluna bir tek ismi sokamayan teşkilat teşkilat değildir, vesselam!!!.     

              Şimdi bu yazdıklarımı okuyan Ak partilileri duyar gibi oluyorum. Terzibaş yine bize vuruyor diye nasıl anlarsanız anlayın kardeşim,yanlışsam alın beni Mahkemeye verin Karar mekanizmasında yer alacak bir isimi yürütme kuruluna sokamayan doğu teşkilatlarına tavsiyem o koltukları meşgul etmeyim derhal boşaltın.

Eksilmez: Eğitim kurumlarına her daim desteğimiz sürecek Eksilmez: Eğitim kurumlarına her daim desteğimiz sürecek

             Not:İkizdere ilçesinden sadece il yönetimde 5 isim alındı ve 2 isim yürütme kuruluna alındı

                                                                                                                                                Turgay TERZİBAŞ

Editör: TE Bilisim