Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in pazar yeri ziyaretinde, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Yıldırtan,  Ardeşen Belediye Gelirler Müdürü Adem Sever, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Okumuş, Mahmut Özyanık, Yunus Önkibar’ın yanı sıra Belediyemiz Zabıta Amirliğimizde görev yapan Muzaffer Navdar, Ali Atilla, Ayşe Efendioğlu ve Sadık Buçan bizlere eşlik etti.


 

Belediye Başkan Hakan Gültekin ziyaretle ilgili şöyle konuştu; “Ardeşen için gerçekleştireceğimiz mega projeler arasında yer alan ve ilçemiz Fatih mahallesi sahil yolu geçişi liman yanındaki alanda yapılacak olan Cami Terminal projesi kapsamında, halı hazırda hizmet veren Salı pazarının yeni yeri için sona geldik.


 

Bu kapsamda her hafta ilçemizde Salı günleri kurulan halk pazarı esnafını ziyaret ederek yeni yerle ilgili fikir aldık ve pazarcı esnafımıza belediye meclisimizde aldığımız müjdeli haberimizi de verdik. Her Salı günü ilçede kurulan halk pazarında tezgâh açan pazarcı esnafından alınan yer bastı ücretine 2017 yılı boyunca zam yapılmayacak ve 2016 yılı tarifesi uygulanacaktır.”Diye konuştu.


















































Editör: TE Bilisim