CHP Ardeşen İlçe Başkanı Nebioğlu Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi.
Geçtiğimiz Ay Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanlığı Görevine Getirilen Erdoğan Nebioğlu ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek Ardeşen’i konuştu.
CHP Ardeşen İlçe başkanı Erdoğan Nebioğlu ile Ela Otelde sabah kahvaltısında bir araya gelen basın mensupları, ilçenin sorunları, Turizm, yatırımlar ve daha birçok konuda Ardeşen'i masaya yatırdı.
Ardeşen Matbaası ve Ardeşeninsesi gazetesi sahibi Ahmet Özcan, Ardeşen Gazateciler Dernek başkanı Salih Navdar, ardesen.com haber sitesi sahibi ve vitamin fm genel yayın yönetmeni Ömer Faruk Zenginal, medyalaz.com haber sitesi ve Vitamin fm radyo müdürü Adem Akatin, Vitamin fm radyo programcısı ve Reklam müdürü Utku Devrimsel ve ardeşengazete.com site yöneticisi Mustafa Özyanık’ın katıldığı kahvaltılı toplantı ilçe ile ilgili önemli fikirlerin paylaşımıyla son buldu.
Toplantıda Nebioğlu; “Bacasız fabrika olan turizm konusuna değinerek ilçemizin 4 yıllık Turizm Fakültesi var bu güzel bir kazanım ancak turisti ilçe merkezine çekmekte başlı başına bir projedir, özellikle çay bitkisini ve tarihi Ardeşen konaklarını gündeme taşıyarak ilçeyi turizm adına cazibe merkezsi haline getirmek gerekiyor”. Şeklinde konuştu.


 


 

Editör: TE Bilisim