Narkotik Eğitim Tırı'nın içerisinde özel olarak oluşturulan 40 metrekarelik modern eğitim salonuna konulan 12 dokunmatik ekranda uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkileri ayrıntılı bir şekilde anlatıldı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği tırda görevli narkotik uzmanı polisler uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları gibi konularda gençlere, ailelere ve vatandaşlara bilgiler verecek.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü ve Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün koordinesinde gençlerin ve kamuoyunun madde kullanımı ve bağımlılığının zararları konusunda bilgilendirilmesini sağlayacak olan Narkotik Eğitim Tırı 15 ve 16 Nisan 2018 tarihlerinde ilçemizde bulunacaktır.

Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğümüzün girişinde Atatürk Caddesi üzerinde bulunacak olan eğitim tırı iki gün boyunca gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın ziyaretine açık olacaktır. Eğitim tırında bağımlılık yapıcı maddelerin insan vücudu üzerindeki zaraları görsel ve dokunmatik ekranlarla anlatılarak vatandaşlarımızın bilgilendirilmesi amaçlanmaktadır.

Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu Ardeşen’de

Editör: TE Bilisim