Arhavi Belediye Başkanlığı Tarafından Bugün Vatandaşların Cep Telefonuna Gönderilen Mesaj Aracılığı ile AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla'nın Açıklamalarına Yer Verildi.

Gönderilen Mesaj da, "Artvin Milletvekilimiz Sayın Dr. İsrafil Kışla'nın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkilileri ve Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ile yapmış olduğu görüşmeler neticesinde organik çay üretimine geçişin 1 yıl süreyle ertelendiği ve 2018 yılında projenin uygulanacağı bildirilmiştir. Duyurulur." açıklamasına yer verildi.

ÇAYKUR YETKİLİLERİNDEN AÇIKLAMA

Ardesen.com'un Çaykur Yetkililerinden Aldığı Bilgiye Göre ise, Organik Çay Tarımına Geçiş İle İlgili Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından Henüz Olumlu ve ya Olumsuz Bir Kararname Çıkmadığı İfade Edildi.

Yani, Bakanlık Tarafından Organik Çay Tarımına  Geçildi ya da Ertelendi Şeklinde Herhangi Bir Kararname Çıkmadığı ve Konunun Resmi Olarak Netleşmediği Öğrenildi.

VATANDAŞ TEPKİLİ

Bu Arada SMS Aracılığı İle Vatandaşa Bildirilen Bu Karar Vatandaşların Tepkisine Yol Açtı.

Vatandaşlar, "İlgili Resmi Kurumlar Açıklama Yapmıyor Ama İnsanların Cep Telefonlarına SMS Aracılığı İle Bilgi Veriyorlar. Kime, Neye İnanacağımızı Şaşırdık. Üretici ile Bu Kadar Dalga Geçilir mi?" şeklinde tepki gösterdiler.

Editör: TE Bilisim