Kamuoyunun Dikkatine

                Bölgemizin geçim kaynağı olan yaş çay kampanyasının mevsimsel etki ile

birlikte  seçim dönemine gelmesi dolayısıyla kamuoyunda vatandaşı tedirgin eden, Çaykur kurumunu da  kovalayan bazı olumsuz beyan ve söylemler yayılmaktadır.

                Milliyetçi Hareket  Partisi il ve ilçe teşkilatları olarak bu işin takipçiliğini yapıp, işin aslını haberin kaynağını ve doğru bilgiyi halkımıza paylaşma ihtiyacı duyduk.
 

                Mevsim şartlarının iyi olması sebebiyle nedense tüm bölgeler aynı anda yaş çay hasadına başlaması , Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla bir an önce çayı bitirme isteği ayrıca şehir dışında ikâmet edenlerin çaylarını toplu olarak Çaykur'a satmaları gibi birçok etmenden dolayı çay işletmelerinde bir izdihama neden olmuştur.
                Yaptığımız tüm araştırmalar, edindiğimiz bilgilere ve yetkililerle görüşmelerimizden çıkan sonuç; üreticilerin çaylıklardaki çayı bir an önce elden çıkarma isteğinden kaynaklandığı kapasitenin tam fasıl bir şekilde çalıştığını özellerin bile düşük fiyat olmasına rağmen çay almak istediklerini gözlemlerdik.
                Sonuç olarak vatandaşımızın bu konuda duyarlı olması gerektiğini dedikodularla değil gerçeklerle ilgilenmesi gerçeğin ise bölgemizin geçim kaynağı olan çay heba etmeyelim çay bizim olmazsa olmazımızdır.

Milliyetçi Hareket Partisi
Ardeşen İlçe Başkanlığı

Editör: TE Bilisim