MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez yayımladığı “30 Ağustos Zafer Bayramı” mesajında, Ağustos ayının tarih boyunca Türk Milleti açısından hep önemli olduğunu bu nedenle zafer ayı olarak tarihte yerini aldığını belirtti.

Başkan Esirgemez, Malazgirt’te Sultan Alparslan’ın ordusu Bizans ordularına karşı büyük bir zafer kazandığını bu zaferin ardından Türkler Anadolu’yu yurt tuttuğunu belirterek şöyle dedi; "Türk milleti dünya durdukça var olacaktır. Milletimiz, birliğinden ve dirliğinden taviz vermeyecek, bu topraklarda emperyalizmin oyunlarına gelmeyecektir. Türk milletini ve Türk yurdunu bölmek ve parçalamak için her yolu deneyen iç ve dış düşmanlara hiç bir şekilde göz açtırmayacaktır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin söylediği gibi, Aziz milletimiz 96 yıl evvel Dumlupınar’da muhteşem bir zafere, yankıları hala devam eden göğüs kabartıcı bir başarıya imza atmıştır. Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları öncülüğünde yapılan Kurtuluş Mücadelesi 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesiyle zirveye taşınmış, bu vesileyle söken zafer şafağı son yurdumuzun talihini, kaderini ve geleceğini pırıl pırıl aydınlatmıştır." dedi.

MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez , "30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyor, milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yaşamasını temenni ediyorum” " dedi..

Editör: TE Bilisim