Merkezi Rize'nin Ardeşen İlçesinde Bulunan Kaçkarlar İnşaat, Geleneksel Olarak Her Yıl Düzenlediği 'Ustalarla Buluşma ve Kaynaşma' Gecesinde, İçerisinde "Ödül, Çekiliş ve Özel Hediyelerin Verildiği" Bir Yemek Organizasyonu Düzenledi.

Kaçkarlar İnşaatın Yeni Konsept Mağazası, Fırtına NG Kütahya Showroom'da Ev Sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kuyumcu'nun Yaptığı, Şirket Yöneticileri, Çalışanları, NG Kütahya Temsilcileri ve 150 Civarında Ustanın Katıldığı Yemek Programı Renkli Görüntüler Oluşturdu.

Çekilişle ustalara inşaat makineleri ve cep telefonlarının yer aldığı hediyeler dağıtılırken, En yaşlı ve en genç ustalara ise plaket takdim edildi.

Kuyumcu Ayrıca, tüm ustalara gecenin anısına teşekkür belgesi takdim etti.

Burada konuşan Kuyumcu, Kaçkarlar İnşaatın bu noktaya kadar getiren  Firmalara, değerli çalışma arkadaşlarımıza, ustalarımıza ve baş tacımız olan değerli müşterilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 13yıl boyunca her yıl düzenlediğimiz organizasyonlara teşrifleriniz bizi mutlu ediyor. Kaçkarlar İnşaat olarak bölgemiz de elde ettiğimiz başarılar ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Ayrıca, NG Kütahya Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral bey, geçen yıl özel bir ödül takdim etti. Bu ödül dünya'da bir ilk. Bu ödülü hepimiz hakettik. Bu başarı hepimizindir. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim