Çevre Eski Bakanı, Çaykur Eski Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Memleketi Ardeşen'de Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, tebriklerini İletti.

     Ziyarette, bir süre Ardeşen'in genel konuları hakkında istişare yapıldı ve Sütlüoğlu, yeni başkan Kuyumcu ve ekibine yeni dönemlerinde başarılar diledi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuyumcu ise, "Sayın Bakanımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden yararlanma imkanı bulduk. Geleceğin Ardeşen'ini inşa edeceğimiz yeni dönemde kendisinin fikirleri bizlere ışık tuttu." dedi.

Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri

   ÇAYKUR ALTIN ÇAĞINI YAŞADI
Kuyumcu, Sütlüoğlu'nun Çaykur'daki Genel Müdürlüğü döneminde, Çaykur'a altın çağını yaşattığını ifade ederek, "Çaykur milyonların geçimini sağlayan, Rize’mizin ve ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi. Türk Çayını ve Çaykur'umuzu uluslararası alanda nasıl başarı ile temsil ettiğini, adeta dev bir marka haline nasıl dönüştürdüğünü gördük. Ürün yelpazesine DİDİ gibi önemli bir markayı kazandırarak Türkiye'de ve Avrupa'da satış rekorları kırdığına şahit olduk. Umuyoruz Çaykur'umuz bu başarısını kaldığı yerden sürdürecektir." dedi.

  DİDİ FABRİKASI ARDEŞEN'İN BEKLENTİSİ
Kuyumcu, Sütlüoğlu'nun Genel Müdürlüğü döneminde açıklanan 'DİDİ Soğuk Çay Fabrikası' ile Çaykur markalı su fabrikasının Ardeşen'e açılacak olmasından ötürü de duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Bu iki fabrikanın Ardeşen ilçesinde açılacak olmasını can-i gönülden arzu ediyoruz. Zira bu ilçemizin ekonomik, sosyal ve istihdam alanında gelişimine ciddi anlamda katkı sağlayacak. İnşallah bu önemli yatırımlara kısa zamanda kavuşuruz." dedi.
   
    Kuyumcu ayrıca; Sütlüoğlu döneminde, bölgemizde yapımı tamamlanıp, kısa sürede hizmete açılması planlanan, STEVİA fabrikasının, yeni dönemde hizmete alınmasının  İPTAL edilmesi bizleri ziyadesi ile üzmüştür. Dünyada 6 ülkede üretilen STEVİA ülkemize mutlaka kazandırılmalıdır dedi.

   Sütlüoğlu, Kuyumcu ve Yönetim Kurulu, 3.5 saat süren görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilisim