Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Okulunu bitirerek üç aylık yaz tatilinde Ardeşen ve Tunca’da gerek camilerde gerek se Kur’an Kurslarında dini eğitim almak için eğitim alan ve kursu bitirenlere hediye sözü verdi.


 

Ardeşen İlçe Müftülüğü toplantı salonunda ilçede görev yapan din görevlileriyle bir araya gelen Başkan Gültekin, Okul sonrası üç aylık yaz tatilini Dinimizi öğrenme, Kur’an-i Kerim-i güzel okuma ve Peygamber Efendimiz (sav) in hayatını örnek alabilmek ve yaşantısına nail olabilmek için Yaz Kur’an Kurslarında eğitim alan öğrencilere kursu bitirmeleri halinde çeşitli hediyeler verileceğini müjdeledi.

Yapılan toplantıda ayrıca toplumun çevre temizliği, devlet malına zarar vermeme ve yatırımları koruma konularıyla ilgilide fikir birliğinde bulunan Başkan Gültekin ast olan temizlik değil bulunduğumuz yaşam alanını kirletmemek ve devletimizin güzel ilçemiz Ardeşenimize yaptığı irili ufaklı tüm yatırımları ve toplumun ortak paydada kullandığı hizmetleri korumak ve kollamaktır diye konuştu.

Başkan Gültekin toplantı sonrası şunları söyledi; “Ardeşen İlçe Müftülüğümüze bağlı camilerde görev yapan din görevlilerimizle bir araya gelerek, yaz Kur-an Kursları kapsamında gerek camilerimiz gerekse Kur-an Kurslarımızda eğitim alan. 1500 öğrencilerimizi motive ederek, yaz Kur-an Kurslarına devamlılıkları ve gösterecekleri başarıları perçinleme adına verilebilecek ödüller hakkında istişarede bulunduk. Yaptığımız toplantıda ayrıca; belediyemiz hizmetleri, başta çevre temizliği, kamu malına gösterilmesi gereken özen ve öneme de değinme fırsatı bulduk. Toplantıya gösterilen ilgi ve konulara verilen hassasiyetten ötürü başta İlçe Müftümüz Mustafa KOÇ ve kıymetli din görevlisi arkadaşlarıma teşekkür ederim.” Dedi.









Yaşıyan ; Cumhur İttifakı Seçim İttifakı Değil, Gönül İttifakıdır Yaşıyan ; Cumhur İttifakı Seçim İttifakı Değil, Gönül İttifakıdır
Editör: TE Bilisim