Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen KOSGEB Girişimcilik Kursu için toplam 300 kursiyere sertifikaları verildi.

10. kez düzenlenen kursa katılan son 60 kişiye sertifikaları verildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine TSO Başkanı Recep Eksilmez, meclis üyeleri Mustafa Kemal Yazıcı, Dursun Çepoğlu ve kursiyerler katıldı.

Sertifika töreninde konuşan Ardeşen TSO Başkanı Recep Eksilmez “Müteşebbis hayatınıza atıldığınız bu günlerde dağıtacağımız sertifikaların ülkemize, milletimize ve Ardeşen’imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün 60 arkadaşımız müteşebbis oluyor. Müteşebbis demek yatırımcı demek. Kısacası ülkenin kalkınması için elinden geleni yapacak demek. İnşallah önümüzdeki Pazartesi günü yapılacak seçim sonrası yine beraber oluruz.” Dedi.

Hayalleri hiçbir zaman eksik edilmemesi gerektiğini kursiyerlere aktaran Eksilmez “Sorun ve araştırın. Hayallerinizi bırakmadığınız sürece başarılı olacaksınız. Allah yar ve yardımcınız olsun. Bundan sonraki süreçte başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Eksilmez’in konuşmasının ardından sertifikalar verildi. Törenin sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Editör: TE Bilisim