Her yıl birbirinden renkli görüntülere sahne olan yarışmaya bu yıl da Redd Bull sponsor olurken yarışlara startı Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Dünya Motokros Şampiyonumuz Kenan Sofuoğlu’nun birlikte vereceği gelen haberler sarasında. 

Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje

Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz; Çocukluğumuzda böyle eğlenceler vardı. Keyif alıyorduk. Şimdi çocuklarımız hazır oyuncaklara biniyor ama onlara bunları öğretmemiz ve bu gelenekleri devam ettirmemiz lazım. Keyifli ve güzel bir eğlence. Organizasyonu bu yıl 23 Ağustos 2018 olarak açıklıyoruz Bu yıl ayrıca Kadın etabı olarak da yarışmalar düzenleyeceğiz. Bu tarih aynı zamanda Kurman Bayramımızın 3. Gününe tekabül ediyor. Böylelikle gerek bürokratlarımız ve gerekse gurbetteki hemşehrilerimiz burada olacaklar ve onları bu güzel etkinlikle Tunca’mızda misafir etme imkânı bulacağız. Her yıl binlerce kişiyi Tunca Selamet tepesinde misafir edip, bölgenizin güzelliklerini ve Karadeniz insanının güler yüzlü samimiyetini gösterme fırsatı bulmaktayız. Bu anlamda öncelikle FormuLaz Dernek üyelerimize toplanarak yarış takvimimizi belirledik. Diye konuştu.

Tunca FormuLaz Tahta Araba Yarışları Dernek Başkanı Niyazi Gül ise, yarışlarla ilgili şöyle konuştu; Bu yıl onuncusunu düzenlemek için hazırlandığımız FormuLaz tahta araba yarışları için söylenecek o kadar çok şey var ki. Öncelikle bende bir yarışçıyım ve bu heyecanı parkurda defalarca yaşadım. Anlatması zor bir atmosfer. Özünde eğlence var, her ne kadar bir yarışma olsa da. Her şey organik, çünkü insanımız organik. Bu başka bir yerde yaşayamayacağınız bir deneyim. Bu yarış Karadeniz insanının karakter özelliklerini de öne çıkarıyor. Atik, Hırslı, Kıvrak ve zorlu. Bu güzel etkinliğimize on yıldır Belediyemiz ve sponsorlarımızla sürdürmekteyiz. Katkı sağlayan herkese teşekkür ederken 23 Ağustos 2018 tarihinde herkesi Tunca’ya bekliyoruz diye konuştu.


Editör: TE Bilisim