Geçtiğimiz Ay Cumhuriyet Halk Partisi Ardeşen İlçe Başkanlığı Görevine Getirilen Erdoğan Nebioğlu ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ayata Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Ali Sait Albayrak'ı Makamında Ziyaret Etti.

Üniversite Yerleşkesindeki Makam da Gerçekleştirilen Ziyarette, Karşılıklı Olarak Yeni Görevlerinde Hayırlı Olsun Dilekleri İletilirken, Fakülte Çalışmaları Hakkında Bilgi Alışverişlerinde Bulunuldu.

Burada konuşan Nebioğlu, "CHP İlçe teşkilatı olarak yeni kutulan Fakültemiz'e ne tür katkılarımız ve desteklerimiz olur bunun bilgi alışverişini yaptık. İnşallah sevgili dekanımız öncülüğünde ve Başta siyasi olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ve buna benzer dinamiklerle Fakültemizi iyi yerlere taşıyacağız. Sevgili Dekanımız ve ekibine de başarılar diliyorum." dedi.

Dekan Albayrak ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Fakültenin mevcut durumu ve gelecek planları ile ilgili ve de inşası devam eden yeni eğitim binası ile ilgili bilgiler paylaştı.

Editör: TE Bilisim