Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Saadet Partili Nazır Cihangir İslam’ın kültür merkezi salonunun verilmemesi hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje Ardeşen'deki Konut Ve Kira Fiyatlarını Düşürecek Proje

Başkan Gültekin’in yapmış olduğu açıklama:

KAMUOYUNA DUYURULUR.
Saadet Partili Nazır Cihangir İsman’ın yüce Türk Milletinin Meclisi olan Gazi Meclisimizde yaptığı bir konuşmada “15 Temmuz akşamı iki batılın çatışmasını seyrettik bu ülkede, bunlara İslamcı filan demeyin” diyerek, 15 Temmuz Şehitleri ve Gazilerini hedef alıp, onlara hakaret etmişti. Tamda bu sebepten dolayı; SP Ardeşen İlçe Teşkilatının Nazır Cihangir İslam’ın konuşma yapması için Belediyemizden talep ettiği konferans salonunu kendilerine tahsis etmedik.
Üzülerek duyuyor, okuyor ve görüyoruz ki Vatanına Bayrağına sahip çikan ,aziz Şehitlerimize Gazilerimize ve 15 Temmuz dirilişinin sembolü Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bir ismin Ardeşen’de konuşmasına izin verilmemesi bazı kesimler tarafından çarptırılmak suretiyle Belediyemiz zan altında bırakılmak istenmektedir. Bundan mütevellit; Bu vatanı canları pahasına koruyarak can veren tüm 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri adına kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Not.Bu tasarruf sadece bana aittir.
Hakan GÜLTEKİN
ARDEŞEN BELEDİYE BAŞKANI
.

BAŞKAN GÜLTEKİN'NİN PAYLAŞTIĞI VİDEO İÇİN TIKLA

Editör: TE Bilisim