Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupasında, Rize Temsilcisi Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) 41 Gol Attığı Rakibi Portekiz Alavarium Karşısında Tarihi Bir Galibiyet Elde Ederek, Çeyrek Final Kapısını Araladı. Hentbol Bayanlar Avrupa Challenge Kupasında 4. Tur ilk maçında Portekiz’in Alavarium ekibine konuk olan Rize Ardeşen GSK karşılaşmadan 41 – 27 galip ayrılmasıyla elde edilen 15 sayılık üstünlüğünü 11 Şubat 2018 Pazar günü evinde oynanacak karşılaşma için avantaja çevirmek istiyor.
İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz’ın başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Belediye Başkan Vekili Mustafa Ön, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Erdoğan, İlçe jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Çiçek, RTE Üniversitesi Genel Sekreteri Mustafa Kaptı, Sağlık Grup Başkanı Osman Terzi, İlçe Spor Müdürü Ali Osman Önçırak, Ardeşen GSK Temsilcisi Ziya Özatmaca, Ardeşen Kent Konseyi Başkanı ve Ardeşen GSK Yön. Kur. Üyesi Ayşe Er, Ardeşen’in Sesi Gazetesi Sorumlusu Salih Navdar, Vitamin FM Genel Müdürü Adem Akatin ve Ardeşen GSK Basın Direktörü Fatih Zenginalkatıldı.

Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri

Toplantıda; karşılaşma ile ilgili olası bir krizde uygulanacak eylem planı, konuk takımın karşılanması, karşılaşma öncesi ve sonrası alınacak olan tedbirler konuşuldu.

Editör: TE Bilisim