Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde TOBB Rize Kadın Girişimciler Kuruluyla Ardeşenli kadınlar bir araya geldi. Programda Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası üyesi, Karaca Çay  Sa. Tic. A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Sevilay Yanılmaz, Denizbank Müdürü Özlem Koç Güvensoy, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarda çalışan ve giirişimcilik hayali olan kadınlar katıldı.

                Programı Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Sevilay Yanılmaz yönetirken Ardeşen  Ticaret ve Snayi Odası Başkanı İsmail KUYUMCU selamıyla ve kadın girişimciliğine verdiği değerle konuşmasına başladı. Kendi iş yeri olan Karaca Çay’da pozitif ayrımcılıkla personelin %80 in yakınının kadın olduğu ve imalatın her aşamasında çalıştıklarını ve sürekliliği erkeklerden daha çok sağlayabildiklerini belirtti.

                Konuklarda: Yıllardır SMMM ( Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ) olan Nurten Atagün Topal erkek egemen iş dünyasnda başlarına gelen ilginç hikayeleri anlattı.

                TOBB Rize Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zühre Kavuncuoğlu Kazancı, 2023 hedeflerine ulaşmak için kadınlar olarak taşın altına elimizi koymamız gerektiğini altını çizdi. İl içinde Rize TOB kordinatörlüğünü çalıştıklarını iletirken Girişimcilikte devle destekleri konusunda bilgiler verdi. Geleceğin çok hızlı geldiği ve çerçevede iş hayatının adaptasyonu ve yeni kurulacak işyerlerinin yapay zekâ ve bilişim teknolojilerin daha uzun soluklu olacağından bahsetti.

Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı

                Proramın ana amacı olan tanışma ve kaynaşma, katılım sağlayan herkesin kendini tanıtmasıyla son buldu.

Editör: TE Bilisim