Ardeşen’de işsizlik oranını daha da aşağına indirmek ve insanların bir işte çalışmasından ziyade kendi işlerini kurabilmelerine katkı sağlamak amacıyla Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde “Girişimcilik Kursu” organize edileceğini anımsatan Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kuyumcu, " Özellikle kadınların ve gençlerin kendi işlerine sahip olmalarını önemsiyoruz. Halkımızın kurs fırsatını kaçırmamasını istiyorum." dedi.

Başkan Kuyumcu'nun verdiği bilgiye göre kurslar 7 ile 10 Ağustos tarihlerinde Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda gerçekleşecek. Başvurular ise 20 Temmuz da sona erecek.

Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri

İŞTE DETAYLI AÇIKLAMA:

BAŞVURULAR; 11.07.2018-20.07.2018 tarihleri arasında Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nden şahsen ya da kurumsal web adresi www.iskur.gov.tr üzerinden internet ortamında yapılacaktır.

İnternet Üzerinden ya da şahsen başvuran adayların e-devlet şifreleriyle girerek KOSGEB sistemine de mutlaka başvuru yapmaları gerekmektedir. KOSGEB sistemi kurs başlama tarihinden 5 gün öncesi kapatılacaktır. KOSGEB sistemine başvurusu bulunmayan adaylar hiçbir şekilde değerlendirmeye alınmayacaktır.

İŞKUR sistemine başvuru yapan adayların başvurusu ön başvuru olarak değerlendirileceğinden mutlaka şahsen İŞKUR İl Müdürlüğü’ne başvurarak uygunluk onayı almaları /mülakata katılmaları gerekmektedir. Aksi takdirde başvuran kişiler eğitim gruplarına dahil edilmeyecektir.

Eğitim günü 07.08.2018 başlayacak- 10.08.2018 de bitecek

Yer: Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası

Editör: TE Bilisim