Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası olarak  ihtiyaç sahibi 856 aileye  yapılan gıda yardımları; Oda Meclis Üyeleri ve Oda Üyeleri, Mahalle muhtarları ve köy muhtarları derneği  ile belirlenen ailelere bizzat teslim edildi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimiz aracılığı ile 756 ihtiyaç sahibine ulaşırken Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz öncülüğünce 50 adet Ardeşen Köy Muhtarlar Derneği ve  Başkanı Maksut Çırakoğlu ve  50 adette Mahalle Muhtarlar derneği Başkanı Engin Hasanoğlu'na teslim edilmiştir.

EKSİLMEZ: Ardeşen'in hizmetkarı, gençlerin abisi olacağız. EKSİLMEZ: Ardeşen'in hizmetkarı, gençlerin abisi olacağız.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail KUYUMCU; "Yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde; Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Olarak yürüttüğümüz bu faaliyet ile ihtiyaç sahibi ailelere biraz da olsa katkı sağlamanın mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı KUYUMCU; “Yapılan bu anlamlı faaliyete öncülük eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kuruluna teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim