Bu mahallelerden birisi olan Kuzey Mahallesi’nde yol açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin Kuzey Mahallesi yolunun da tüm mahalle sakinleri için hayırlı olmasını dileyerek açılış kurdelesini kesti.

Üç ay önce Ardeşen Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Kuzey Mahalle’de başlatılan istinat duvarı, yol genişleme ve beton çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı.

Kuzey Mahallesi’nin muhtelif noktalarında başlatılan 10 metre uzunluğundaki taş ve beton duvar çalışması tamamlanmasının ardından mahallenin farklı noktalarında bulunan toplam 850 metre beton yol çalışması da tamamlanarak hizmete açıldı.

Yol açılışına Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Kuzey Mahallesi Muhtarı Ahmet Yapıcı, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Yerebakan, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil tolum örgüt başkanları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Mahalle Muhtarı Ahmet Yapıcı ve Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in konuşmalarının ardından İlçe müftüsü Mustafa Koç’un duası sonrası açılışa katılan protokol kurdeleyi keserek yolu hizmete açtı.

Editör: TE Bilisim