Rize’nin Ardeşen İlçesindeki 29 Ekim Kutlamaları DÜN 28 Ekim 2018 Pazar günü Ardeşen Kaymakamlık Önündeki Atatürk anıtına İlçe Kaymakamlığı ve İlçe Belediye Başkanlığına ait çelenler Kaymakam Emrah Yılmaz ve Belediye Başkanı Hakan Gültekin tarafından konuldu.  Çelenklerin sunumunun ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından çelenk sunma programı sona erdi.


 

29 Ekim kutlama programı kapsamında RTEÜ Ardeşen Turizm Fakültesi Kapalı Spor Salonunda bir dizi etkinlik düzenlendi; Program Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ve Belediye Başkanı Hakan Gültekin’in öğrenci, halk ve protokolü selamlaması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemine ilişkin İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz bir konuşma yaptı ve ardından günün anlamına binayen öğrenciler tarafından şiirler okundu. Programda ayrıca Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu Ardeşen Belediyesi Mehteran Takımı gösteri yaptı, okullar arası halat çekme ve halk oyunları gösterileri sunuldu.


 

Düzenlenen programda ayrıca, hafta içi yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.





Editör: TE Bilisim