Kemal Eksilmez'den 18 ayda 18 proje Kemal Eksilmez'den 18 ayda 18 proje
Beraberinde Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Zenginal, Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Kanoğlu ve Kulüp Müdürü Ziya Özatmaca ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Oğuz, yeni sezon öncesi düzenlediği basın toplantısında kulübün geleceğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu.
Son yıllarda kadın hentbolunde istikrarı ve başarıları ile söz sahibi kulüplerinde biri olan Ardeşen GSK'nın 1 Ağustos 2018 itibariyle yeni sezona merhaba diyeceğini ifade eden Oğuz, "Bu güne kadar ilkleri yaşatan Ardeşen GSK, bundan sonrada ilkleri yaşatmaya devam edecek. Geçen sezon Avrupa Kupasında yarı final oynayarak Rize'mizi Avrupa da başarı ile temsil etmiştir. Avrupa'da yarı finalist olan takımımızın iskelet kadrosunu korduk. Gerekli olan eksikleri de tamamlayarak yeni umutlarla yolumuza devam edeceğiz. Tek isteğim geçmişte olduğu gibi, gelecekte de halkımızın desteğini arkamızda hissetmek istiyoruz. Yeni sezonda da hedefimiz geçmişte almayı kazandığımız kupalara yeni kupalar eklemektir. " dedi.
YARI FİNALİN GURURUNU, FİNAL'İN KAÇIRMANIN HÜZNÜNÜ YAŞADIK
Oğuz “Ardeşen’de 10 yılda kendini ispatlamış, başarıdan başarıya koşmuş, sıfır hata ile bütün sosyal dengelerle birlikte gelenekleri ve görenekleri gözeterek varlığını sürdüren kulübümüz,yeni sezonda da üstüne koyarak ve hedeflerini daha da büyüterek yoluna devam edecektir. Özellikle geçtiğimiz sezon Avrupa Kupası’nda göstermiş olduğumuz başarı ve dolayısıyla yaşattığımız gurur bizleri de gururlandırmıştır. Ancak Avrupa Kupası’na evimize getiremediğimiz için de hüzünlüyüz.” dedi.
“ADAY OLMAYACAĞIM”
Ardeşen GSK olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını ifaden eden Oğuz, Ağustos ayı içerisinde yapmayı planladığımız kongrede 10 yıl boyunca sürdürmüş olduğum başkanlık görevini de bırakacağımı buradan kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. İnşallah yeni ekibimiz ve isimlerle başarılarımızı sürdüreceğiz. Her şeyin bir başlangıcı ve sonu vardır. 10 yıldır bu görevi iftihar ve gururlar yürüttüm. Başkan olacak kişi henüz belli değil. Kongrede belli olacaktır. Tek temennim seçimlere tek liste ile gidilmesidir.” Dedi.
YENİ DÖNEMDE DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Kongre sonrası yeni seçilecek başkana ve yönetime desteğinin süreceğini sözlerine ekleyen Oğuz, "On yıl önce doğan kulübümüzü, bir çocuk şefkati ile bu günlere getirdik. Bölgenin en önemli kulüplerinden birinin kurucu başkanlığını yapmak bize nasip oldu. Kurucusu olduğumuz bu değeri elbette geri bırakıp terk etmeyeceğiz. Bundan sonra da tüm desteğimizi vereceğiz." dedi. TEŞEKKÜR Yeni sezonda takımlarının yeniden kupa ve kupalara talip olduğunu anımsatan Oğuz, "Görevi bırakmadan önce inşallah takımımızı başarıya taşıyacak bir kadro bırakacağız. Bu amaçla çıktığımız yolun zor ve uzun olduğunu biliyoruz. Ancak inancımız ve çalışmamızla bunu başaracak güçteyiz. Bu gücün içerisinde ilimizin valisinden kaymakamına, tüm siyasi partilerinden sivil toplum kuruluşlarına, Milli Eğitim Müdürlüklerinden, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörlüğüne ve bu güne dek canını dişine takarak bizleri destekleyen ve yanlız bırakmayan cefakar/fedakar taraftarımızın olduğunun bilinmesini isterim. Bu süreçte yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilisim