CHP Rize Milletvekili Adayları Av.Remzi Kazmaz, Aysel Taşkın ,Kemal Özgür Kahraman Chp Rize İl Başkanı Saltuk Deniz ,Rize il genel meclisi üyesi Mustafa Buçan ve Ardeşen ilçe Başkanı Tahsin Ocaklı Ardeşende yoğun bir kalabalıkla birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ardeşenli olan Remzi Kazmaz’ın Eşi Av.Esra Kazmaz'ın da eşlik ettiği çalışmada, kadınlar başta olmak üzere Ardeşenlilerden büyük ilgi gördü.

Ardeşen’e geldiğinde yoğun kalabalık tarafından karşılanan Kazmaz,coşkulu kalabalık karşısında “Umutlu bir kalabalık tarfından karşılandım.Burda kadın kollarımızın üstün gayretleri var onlara teşekkür ederim.Burda İnce ince Kaçkar dağlarından doğru gelen ayak sesleri Ardeşen’de iktidarın sesi haline dönüştü.Şimdi hep birlikte Ardeşen sokaklarında barışı getirmeye geldik”dedi.Ardından partililerle birlikte esnafı ziyaret ettiler.

Ziyaretler sırasında Çay ve Çay işçisinin haklarının yıllardır sömürüldüğünü belirten Kazmaz,” CHP İktidarında ve Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığında Rize'nin, hak ettiği değeri kazanacaktır, Çaya ve Çaykur'a sahip çıkacağız. Biz çay ile büyüdük. Çay parası ile geçindik. Bugün Ardeşen’de görüyorum ki Ardeşen “Tamam” diyor. Ardeşen artık bu sömürüye “dur” diyor. Bize düşen Ardeşenlinin, Rizelinin sesi olmak, ne hakları varsa onu savunmak. Bunu yapabilecek güçteyiz”dedi.

Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu Ardeşen'e Sahilden Yeni Giriş Yolu

Editör: TE Bilisim