Rahatsızlığı nedeniyle kök hücre nakli için kan bağışı gereken Ardeşenli Şeremet ailesine Ardeşen ve bölge halkından büyük destek geldi.

Murat ve Nevin Şeremet’in biricik evlatları Emir Şeremet’in hastalığına çare olması amacıyla gerekli olan kan bağışının yapılması için geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir kampanya başlatılmıştı.

Bu kampanyaya yüzlerce vatandaş katılarak destek oldu.

Kızılay Kan Bağışı aracı iftar sonrası kök hücre nakli amacıyla kan alınması için Rize’nin Ardeşen ilçesine geldi.

Bölge halkının birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiği bu akşam da 700 kişi kan verdi. Talebin yoğun olması ve kampanyanın bir daha yapılması yönünde taleplere karşılık Kızılay Kan Bağış aracı yarın akşam da (6 Haziran Çarşamba) kan almak için Dolana Köprüsü üzerinde bulunacak.

BAKAN, OSMAN AŞKIN BAK KAMPANYAYA DESTEK VERDİ

Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı Projeler Tam Not Aldı Kalabalık, Coşku, Heyecan Salona Sığmadı

Kampanyaya Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da destek verdi. Seçim çalışmaları ve iftar programına katılmak için Ardeşen’de bulunan Rize Milletvekili Adayı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak beraberinde Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile birlikte kampanyaya destek vererek kan bağışında bulundu.

Editör: TE Bilisim