Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri Rize'de ilk teravih, ilk sahur, ilk iftar saatleri

Tüm yurt genelinde olduğu gibi Rize’nin Ardeşen İlçesinde de 15 Temmuz Milli İrade, Şehitleri anma ve Gaziler günü olarak bir dizi etkinlik tertip edildi.


 

Yapılan etkinlikler kapsamında Ardeşen İlçe Kaymakamlığı, Ardeşen İlçe Belediye Başkanlığında Şehitler adına Mevlid-i şerif okutuldu, Şehit kabristanlıkları ziyaret edildi.

Bu anlamda Rize’nin Ardeşen ilçesinde İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve devlet erkanı Şenyamaçta bulunan Jandarma Uzman Çavuş Caner Kesimal’in kabristanlığını ziyaret ederek Kuran dinleyip dua ettiler.

 
 

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ziyaretle ilgili şunları kaydetti; Tüm yurt genelinde olduğu gibi İlçemizde ’de 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Anma ve Gaziler Günü etkinlikleri kaplamında, vatani görevini yapmakta iken şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Caner KESİMAL’in kabrini ziyaret ederek tüm aziz şehitlerimizin maneviyatında Kur-an tilaveti okuyarak dua ettik. Allah kabirlerinizi cennet bahçesi eylesin. Bu Vatan ve bu millet sizlerin fedakarlıklarını asla unutmayacaktır.



Editör: TE Bilisim