Ardeşen ilçe emniyet müdürü olarak geçtiğimiz hafta göreve başlayan Bülent Erdoğan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu bağlamda İlçe Mal Müdürü Osman Malkoç, İlçe Vergi Dairesi Müdürü Fuat Tatlı, Ardeşen Matbaası ve Ardeşeninsesi gazetesi sahibi Gazeteci Ahmet Özcan yeni göreve başlayan ilçe emniyet müdürü Erdoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bülent Erdoğan Kimdir;

1979 yılında Ankara ilinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ankara’da tamamlayarak 1994 yılında Ankara Polis Koleji’ne girmeye hak kazandı. Kolej bitimi 1997 yılında Polis Akademisi ve Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F. Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü okuduktan sonra 2001 yılında mezun olarak meslek hayatına başladı.

2001 – 2008 yılları arasında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nda, 2008-2011 yılları arasında ise Yunanistan Gümülcine Başkonsolosluğu’nda güvenlik ataşesi olarak görev yaptı. 2011-2013 yılları arsında Rize İli Derepazarı İlçesinde, 2013-2016 yılları arsında Rize İli Güneysu İlçesinde, 2016-2017 yılları arasında ise Hatay İli Altınözü ve Hassa ilçelerinde İlçe Emniyet Amiri olarak görev yaptı.

2017 yılı Ekim ayında 4. Sınıf Emniyet Müdürü olarak Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Bülent ERDOĞAN iyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve 1 çocuk babasıdır.

Öte yandan; Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Komiser yardımcısı Adem Asan’ın tayini nedeniyle boş olan Ardeşen Polis Merkezi Amirliği görevine, Polis Merkezi Amir ekili olarak Komiser Ali Kemal Aktaş atandı.

Ali Kemal Aktaş Kimdir;

1988 yılında Trabzon ilinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Bayburt’ta tamamlayarak 2008 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Mühendisliği Bölümü’nü kazandı. 2012 yılında Orman Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. 2016 yılı Eylül ayında Polis Akademisi’ne girmeye hak kazandı. 2017 yılı Eylül ayında mezun olarak meslek hayatına başladı.2017 yılı Ekim ayında Ardeşen Polis Merkezi Amirliği’nde Polis Merkezi Amir Vekili olarak göreve başladı.

Bizlerde güzel ilçemize tayin olarak görevlerine başlayan her iki emniyet mensubumuza başarılar diliyoruz. Yeni görev ve görev yeriniz hayırlı uğurlu olsun.

Editör: TE Bilisim