Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören programda, salonda boş yer kalmadı ve büyük bir çoğunluk Hatipoğlu'nu ayakta dinledi. Konferans çıkışında ise yoğun izdiham yaşanırken Hatipoğlu bir süre aracına gitmekte güçlük çekti.

Konferansa Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin, TÜGVA Ardeşen İlçe temsilcisi Murat Demiroğlu, Ardeşen Müftüsü Mustafa Koç, Rize İl Genel Meclis Üyesi Zekeriya Bozkan, AK Parti Ardeşen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Kumbasar, Davetliler ve 5 bin dolayında vatandaş katıldı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in hayatından kesitler anlatarak programına başlayan Nihat Hatipoğlu, "Allah'ın yeryüzüne en büyük lütfu ne güneş, ne ay, ne de başka bir şeydir. En büyük lütuf Hz. Muhammed'dir. O'nu sevda üstü sevdayla sevmek gerekiyor" dedi.

Günümüz gençliğine de değinen Hatipoğlu, medyadaki tüm yozlaşmalara rağmen yeni gelen nesilden umutlu olduğunu belirterek "Çocuklar, gençler yeni bir uyanış içindeler. Onları görünce çok seviniyorum. Gelecek hakkında ümidimiz artıyor. Bu milletin çocukları dinlerini biliyor, Müslümanlığı biliyor. Ve bizden sonra inşallah onlar sahiplenecektir. Ancak burada annelerin rolü çok büyük. Çocuklarınızı sahiplenin. Onlara Allah'ı, Peygamberi ve dini öğretin. Çünkü kalıcı olan odur" şeklinde konuştu.

Konferans Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve TÜGVA Ardeşen İlçe temsilcisi Murat Demiroğlu'nun Hatipoğlu'na teşekkür plaketi sunumu ve fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Konferans çıkışında ise yoğun izdiham yaşanırken Hatipoğlu bir süre aracına gitmekte güçlük çekti.

Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi Ardeşen Şehir Giriş Güzergâhına Bir Yenisi Eklendi

Editör: TE Bilisim