Ardeşen Mahalle Muhtarlar Derneği İlçe Kaymakamı, İlçe Belediye Başkanı, İl ve İlçe Emniyet Müdürüyle bir araya gelerek ilçe ve mahalleler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Ardeşen Belediyesi tarafından her ay periyodik aralıklarla düzenlenen muhtarlar toplantılarının yanı sıra bu defa Ardeşen Mahalle muhtarlar derneği ile idarecileriyle bir araya gelerek ilçe ve mahallelerdeki sorunları ele aldılar. Bugün Ardeşen Mahalle Muhtarları Derneğinin organize ettiği toplantı Ardeşen Belediye Yöresel Yemekler Sofrasında sabah 09.30 da kahvaltı ile başladı. Aralarında il emniyet müdürü Altuğ Verdi’nin de bulunması konuyu ilçe ve ilçeye bağlı mahallelerdeki emniyet ve güvenliğe getirdi.



 

EKSİLMEZ: Ardeşen'in hizmetkarı, gençlerin abisi olacağız. EKSİLMEZ: Ardeşen'in hizmetkarı, gençlerin abisi olacağız.

Toplantının açılış konuşmasını Ardeşen Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Şükrü Ergün yaparak öncelikle ilçe Kaymakamı, İlçe Belediye başkanı, İl ve İlçe Emniyet müdürleri ve Rize Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murtaza Özyanığa, muhtarlar adına hoş geldiniz diyerek mahalle muhtarlarının güvenlik ile ilgili sorunlarını dile getirerek, ilçe emniyet müdürlüğüne ek personel ve ilçeye bağlı mahalle girişlerine mobese takibi için kamera taleplerini iletti.




 

Toplantıda sırasıyla İlçe Belediye BAŞKANI Hakan Gültekin, İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz ve son olarak dile getirilen isteklerle ilgili güvenlik ve asayiş ile ilgili İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi söz aldı.

Yapılan fikir alışverişi sonrası: İl Emniyet Müdürü Verdi; “Bu verimli toplantı için bizleri bir araya getiren Ardeşen Muhtarlar Derneği Başkanım ve tüm muhtarlarıma teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Toplantı sonrası heyet Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i Makamında Ziyaret etti.

Editör: TE Bilisim