Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Sıfat köyü mevkinde saat: 17:00 sularında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişide yaralandı.

Kaza sonrası etraftaki vatandaşların 112 sağlık ekipleri ve araçta sıkışanları çıkartmak için Ardeşen Kaçkar İtfaye birliğen haber verdi. Olay yerine gelen iyfaye ekiplerince araç kesilere Araç içerisinde sıkışan Resul ve Nafiye derecinin cansız bedenini çıkartırken yaralılar Hanife ve Sena Dereci olay yerindeki Sağlık ekiplerince ilk müdahalelerin ardından Hastaneye kaldırıldı.

Ardeşen sıfat mevkinde Resul Dereci yönetimindeki Renaul marka mavi reknli 53 FL 103 plakalı araç belirlenemeyen sebeple 53 FE 092 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada çarpmanın etkisiyle aynı araçta bulunan Şöför Resul Dereci ila Nafiye Dereci Araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti öte yandan arka koltukta oturan Hanife ve Sena Dereci yarlandı.

Hayatını Kaybeden Resul ve Nafiye Dereci Kaçkar Devlet Hastanesi morduna kaldırılırken Hanife ve Sena Dereci Kaçkar Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Araştırma hastanesine sevk edildi.

Kaza ile ilgili soruşturma Devam ediyor.



DETAYLAR EKLENECEKTİR.

Editör: TE Bilisim